Säkra betalningar

Hos pysslorama.se handlar du säkert och du har flera säkra betalmetoder att välja mellan. Du behöver aldrig oroa dig för att handla på pysslorama.se.

 

Säkra kortköp

Hos pysslorama.se handlar du säkert. Vi använder oss av Moneybookers tjänster när du handlar med betalkort eller kreditkort.


Moneybookers logoMoneybookers är en av världens säkraste betalmetoder. Kommunikationen är krypterad  via SSL (Secure Socket Layer), vilket innebär att ingen obehörig kan se de uppgifter du lämnar om ditt kort. Pysslorama har ej tillgång till dina kortuppgifter och inga uppgifter lagras på Internet, vilket innebär att varje gång som du handlar med ditt kort så måste du fylla i dina uppgifter på nytt. Vi anser att detta är det säkraste sättet att hantera kortuppgifter.

 

Övriga betalmetoder

Om du inte vill handla med kort så har du ett flertal andra säkra betalmetoder att välja mellan:

  • Du kan handla mot faktura med 10 dagars betalvillkor. Då har du möjlighet att få hem varorna innan du betalar.
  • Du kan göra en direktbetalning med din Internetbank, för närvarande Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB. Då får du logga in på din Internetbank och göra en direktbetalning. Du behöver då inte lämna ut några kortuppgifter.
  • Du kan betala med eventuell e-plånbok hos moneybookers, payson eller paypal.
  • Du kan göra en förskottsbetalning då du för över betalningen till vårt konto. Det kan du göra via din Internetbank eller på ditt bankkontor.
  • Du kan också beställa mot postförskott. Då betalar du för din beställning i samband med leverans. Det innebär oftast att du får lösa ut din försändelse på postens utlämningsställe.

 


HemHem