Broderi Fjärilar
Share |

Broderi Fjärilar

Utförsäljing Utförsäljning! 225,00kr inkl. moms

AD8147-11

Fraktfritt när du handlar för minst 500kr

Lägg till min önskelista

Genom att köpa denna produkt får du 225 bonuspoäng. Denna varukorg ger dig 225 poäng som du kan växla in till en kupong på 22,50kr.


Broderiset med färggranna fjärilar. Detta broderi broderas med korsstygn, halva korsstygn, blandade korsstygn och efterstygn med medföljande garn. Vit Aidaväv, garn, två broderinålar och utförlig beskrivning på svenska ingår. Till korstygnen används tre trådar och till efterstygnen två trådar. Till blandade korsstygn använder du 2 trådar av varje färg.

 

Färdigt mått på broderiet är 44cmx44cm. Lämna gärna 2-3cm runtom så att du har utrymme kvar om du vill rama in broderiet. Detta broderi gör sig fint på väggen som en tavla. OBS! Att ram ej ingår. Beskrivningen är indelad i 10 x 10 rutor och den medföljande aidaväven är redan uppmärkt i rutor 10 x 10 rutor så att det blir enklare för dig att brodera. Detta är ett medelsvårt broderi så det är en fördel om du har broderat tidigare. Den medföljande beskrivningen i färg är emellertid väldigt tydlig och du behöver bara följa den för att kunna brodera detta broderi.

 

Det innehåller ca 20% extra garn så att det räcker och blir över om du mot förmodan skulle råka ut för missöden och skulle behöva  extra garn. Annars kan du alltid brodera efter eget huvud med garnet som blir över. Har du skapat något som du vill visa upp så har du möjlighet att ladda upp en bild här på sidan eller mejla in den. Då blir du också automatiskt med och tävlar om ett presentkort på 500kr som gäller här på pysslorama.se. Om du vill dela med dig med ditt skapande så försök gärna sätta in broderiet i ett sammanhang. Exempelvis kan du rama in det och hänga upp ditt broderi på väggen.

Inga kundkommentarer

Endast inloggade användare kan lämna en kommentar

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt...